söndag 15 november 2009

Bella Rosa Sandhamnsgatan



Eftersom jag så många gånger försökt hitta på nätet Bella Rosa's Pizzameny så lägger jag nu ut den så att alla som gillar deras pizzor kan hitta den. Pizzerian ligger på Sandhamnsgatan 19 och har telefon 08-660 61 84.

Observera att mitt kladd på menyn med kulspetspenna bara är från tidigare beställningar. Klicka på bilden för att få den större.

fredag 13 november 2009

Arbetshandskar och profilkläder



När man håller på och monterar solceller och gör andra installationer så brukar ofta jag klä mig speciellt för detta för att inte förstöra mina privata kläder.

Ett företag som jag gärna vill rekommendera är Lekå Produkter AB om man har behov av arbetskläder och arbetshandskar. Jag tycker alltid att jag fått en bra och trevlig service hos dem och tycker att det är kvalitet och ändå prisvärda skyddskläder.

Besök gärna Lekå Produkter för mer information.

söndag 1 november 2009

Imponerande bygge

Man kan tycka vad man vill om "Oasis of the Seas" men det är ett imponerande bygge och när fartyget passerade under bältbron strax efter midnatt med sina teleskop byggda skorstenar så var det inte långt mellan bro och fartyg ialla fall. Tack till youtube, som gör att man kan se vad folk filmat vid midnatt.










Svd.se
DN.se
SvD2