torsdag 27 november 2008

Port 80 Phonera=Spamföretag



Eftersom jag har skickat in en abuse till port80 AB "Phonera" och dom inte ens har brytt sig om att besvara min kritik så vill jag här informera om att Phonera förutom att ha säljare som får en att tro att man pratar med Sonera står för spammande på internet och google. Dom rödmarkerade sökresultaten är tillhörande Phonera/port 80 och jag har gjort en google sökning på ordet fritidsliv.se

Ni kan läsa mer om detta på följande forum och bloggar:

Merlib.org (blogg)

Spamhuntres (blogg)

SEO-forum om Phonera/Port80: spam (forum-tråd)

Webmasternetwork om Phonera (forum-tråd)

DNZUP.se om Phonera:s sökresultat (forum-tråd)

Flashback.info (forum-tråd)

Artikel i NyTeknik om att Phonera får mest klagomål

Det här är en sammanställning av vad andra har länkat till i diverse forum och jag tycker inte det här är bra reklam för Phonera och jag blir minst sagt irriterad av att mina domännamn dyker upp på detta sätt på en ip-adress som tillhör port80/Phonera.

Finns det fler som bloggat om detta eller skrivit om det så lägg till en kommentar, så lägger jag in länkarna efterhand om detta märkliga beteende av Phonera.


måndag 24 november 2008

Japans tuffaste PC

Hittade lite videoklipp ifrån youtube ifrån bloggen "Japans tuffaste PC" och det verkar helt klart vara en stryktålig laptop. Även IDG har skrivit om Nec Shieldpro och håller med om att den är stark. Läs artikeln på IDG.se



Den här fläkten är det för övrigt lite power i:

söndag 23 november 2008

Yourmail.se pappersfri reklam


bild från www.yourmail.se


Yourmail.se är en ny tjänst som gör att du får pappersfri reklam och slipper energi slösseriet. Fritidsliv.se och vår blogg Alternativenergi har till stor del en grundtanke att få människor att tänka mer ekologiskt och energisparande utan att däremot gå till överdrifter.

Jag älskar personligen reklam, men har sedan flera år tillbaka en klisterlapp på dörren med texten "nej till reklam, tack!" och detta endast med anledning att jag tycker det är slöseri med papper.

Jag tycker att ni skall gå in och ge denna nya site en chans då även 30% av intäkterna går till naturskyddsföreningen. Yourmail.se - pappersfri reklam på nätet.