söndag 1 juni 2008

Solcells väskor

bild från http://www.voltaicsystems.com


Dagens Nyheter skriver idag om laptop-väskan som du kan ladda dina batterier till din bärbara dator. Tyvärr finns det ingen återförsäljare i Sverige för dessa.

B&H Photo i USA som jag har hört att Svenskar har beställt ifrån tidigare säljer denna solcellsväskor för laptopen för strax under 1100 svenska kronor, sedan tillkommer frakt och man måste ta reda på vad Tullverket vill ha i tullavgift eftersom man köper den utanför EU.

Märket som dom säljer heter "Voltaic" och man hittar deras hemsida på:

http://www.voltaicsystems.com/


B&H Photo och länk till väskorna hittar man här

Juicebag är också en annan produkt som DN.se skriver om som du kan ladda din telefon med och mp3 spelare som däremot känns lite dyrare i pris och kostar runt 200 dollar och uppåt, deras egna hemsida hittar man här på rewarestore.com.

Google product search är en bra sida att hitta varor i olika butiker i USA och sedan har man även Shopping.com som man automatiskt hamnar på den Brittiska sidan på om du surfar ifrån Sverige, så man får välja den Amerikanska flagan längst ner på sidan om man vill söka på produkter i USA.

Läs mer om dessa produkter i Artikeln på DN.se

2 kommentarer:

Anonym sa...

på www.mobisun.se kan ni finna Voltaics hela sortiment!!

MVH jonas

Anonym sa...

Solcellspanel i väska 13 W/12V 12 V


Kraftfull solcellsväska, speciellt framtagen för att ladda 12 V-batterier. Används med fördel i husvagn, båt, GPS, bärbara datorer osv. Med de utfällbara benen har man alltid rätt vinkel mot solen, de olika kontakterna gör det möjligt för olika användningslösningar. Batteriklämmor, cigarett-tändarplugg samt cigarettändaruttag. Effekt: 13 W. 12 V. Vikt: 4,2 kg. L525xB340xD40 mm. (Artnr: 604080)

Jula.se